İndirim!

Dirim Patlıcan Kurusu – Kuru Patlıcan – 50 adet – Dried Aubergine

 45,00  35,00

Dirim Patlıcan Kurusu – Kuru Patlıcan – Dried Aubergine

Kuru patlıcan özenle şeçilmiş patlıcanların, tamamen kapalı ortamda, dışarısının tüm zararlı etkilerinden arındırılarak kurutulması ile üretilmiştir.

Kuru patlıcan özellikle dolmalık hali ile kullanımı çok beğenilen bir ürün olup, kaynamış su kullanarak istediğiniz her an tüketebilirsiniz.

İşletmelerin toplu alım patlıcan siparişleri için info@dirim.com.tr adresi üzerinden irtibata geçmelerini rica ederiz.

English:

Dirim Aubergine Dried – Aubergine – Dried Aubergine

Dry eggplants are produced by drying the selected eggplants in a completely closed environment, free from all harmful effects.

Dry eggplant is a very popular product with its filling form and you can consume it any time you want by using boiled water.

We kindly request businesses to contact info@dirim.com.tr for bulk purchase eggplant orders.

Stokta yok

Açıklama

Dirim Patlıcan Kurusu – Kuru Patlıcan – Dried Aubergine

Kuru patlıcan özenle şeçilmiş patlıcanların, tamamen kapalı ortamda, dışarısının tüm zararlı etkilerinden arındırılarak kurutulması ile üretilmiştir.

Kuru patlıcan özellikle dolmalık hali ile kullanımı çok beğenilen bir ürün olup, kaynamış su kullanarak istediğiniz her an tüketebilirsiniz.

İşletmelerin toplu alım patlıcan siparişleri için info@dirim.com.tr adresi üzerinden irtibata geçmelerini rica ederiz.

English:

Dirim Aubergine Dried – Aubergine – Dried Aubergine

Dry eggplants are produced by drying the selected eggplants in a completely closed environment, free from all harmful effects.

Dry eggplant is a very popular product with its filling form and you can consume it any time you want by using boiled water.

We kindly request businesses to contact info@dirim.com.tr for bulk purchase eggplant orders.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Dirim Patlıcan Kurusu – Kuru Patlıcan – 50 adet – Dried Aubergine” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir